neděle 28. července 2013

VÝKLAD KARET /on-line služba/

vyklad-karet-online-zdarma-vesteni-vestba-tarothttp://www.tajnevedy.cz/cz/vyklad_karet_online_sluzby/
 
"... na konkrétní otázku - konkrétní odpověď..."
 
Výklad karet on-line probíhá po E-MAILU, SKYPU nebo po CHATU přímo z našeho webu. Pro výklad karet on-line je zapotřebí mít stažené naše vykládací karty (viz. níže) nebo si názvy karet napsat na kartičky. Pak se stačí objednat na našem e-mailu: tajnevedy@email.cz - V případě, že se jedná pouze o jednorázový on-line výklad, nemusíte se u nás registrovat. 
 
první pomoc, výklad, věštba, věštění, výklad karet, výklad karet online, karty věštba zdarma, zdarma výklad
 VÝKLAD PRVNÍ POMOCI
(zdarma)
 
Každý klient může využít našeho VÝKLADU PRVNÍ POMOCI ZDARMA, kde se nás může zeptat měsíčně na 5 otázek - z jakékoliv oblasti kromě zdraví (zdraví nevykládáme). Dále je pro každého klienta zdarma výklad případného magického postižení (jako je např. uřknutí, prokletí, očarování, přivtělené duše, fantomy, larvy, energetičtí upíři, negativní zóny, pakty-posedlosti démonem, více na: http://www.tajnevedy.cz/cz/magicka-postizeni-on-line-sluzba/) Každý by měl mít možnost si zkontrolovat, zda ho někdo či něco negativně neovlivňuje a díky tomu se mu nedaří v různých oblastech jeho života.
 online služby, výklad, tarot, tarotové karty, věštění, věštba, výklad tarot, tarot výklad, věštění online, online výklad
 PODROBNÝ ODBORNÝ VÝKLAD
(placený výklad)
 
Podrobný  výklad - platba 1 otázky 100 Kč  - tzv. PYRAMIDA (16 karet - současnost, blízká budoucnost, daleká budoucnost) + 4 doplňující otázky v ceně ( každá doplňující otázka 7 karet).
 
Klienti s placeným on-line výkladem mají v objednání přednost před klienty s online výkladem první pomoci.
 

Žádné komentáře:

Okomentovat